ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LLIURAMENT V PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

Dimecres 14 d'octubre a les 19h El lliurament del premi tindrà lloc el dimecres 14 d’octubre de 2015, a les 19 h, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.
LLIURAMENT V PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

Després d’estudiar les candidatures rebudes per part del Comitè de Nominacions, del qual forma part la Degana del Col·legi la Sra. Anna Parés i Rifà, el jurat acordà, per unanimitat, concedir el Premi Catalunya de Sociologia en la seva 5a convocatòria al Sr. Jordi Borja Sebastià com a reconeixement a la seva trajectòria professional i la seva aportació científica desenvolupada en el camp de la recerca sociològica que es fa a Catalunya.

Més concretament el jurat voldria destacar la seva contribució en el camp de la sociologia urbana i territorial, des d’una permanent relació dialèctica entre l’anàlisi empírica, la reflexió teòrica i la intervenció social.

El Premi Catalunya de Sociologia és organitzat per l'Associació Catalana de Sociologia i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web