ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CICLES D.O. EUROPA 2015

Reflexió al voltant de la identitat europea Els ponents del cicle seran Loretta Napoleoni (8 d'octubre), Iannis Varoufakis (15 d'octubre), Owen Jones (29 d'octubre) i Judith Butler (9 de novembre).
CICLES D.O. EUROPA 2015

Què significa formar part d’Europa? Quins trets caracteritzen les comunitats que hi conviuen i quins trets contribueixen al seu sentit de pertinença? Quins són els valors d’aquesta ciutadania i els reptes als quals fa front? Amb la voluntat de donar resposta a aquestes i d’altres qüestions, el cicle D.O Europa va programar, durant l’any 2014, cinc sessions de converses amb pensadors i intel·lectuals que, des de trajectòries d’excel·lència en àmbits diversos, ens feien reflexionar i ens ajudaven a entendre qui som i quin és el nostre paper dins d’aquest quadre modelable i en constant adaptació que és Europa.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, i mantenint la figura de la periodista Mònica Terribas com a comissària, es programa aquest segon cicle de converses pensades per aprofundir en alguns dels aspectes que ja van centrar el debat en la passada edició i introduir-ne de nous que ens serveixin per comprendre millor aquesta construcció social, econòmica, institucional i d’identitat compartida, així com els valors que porta associats i que determinen un terreny comú en el que cohabiten gairebé 500 milions de ciutadans.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web