ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EUROPEAN YOUTH EVENT 2016

20 i 21 de maig de 2016, a Estrasburg El Parlament Europeu obre les seves portes a milers de joves de tota la UE i els convida a reunir-se amb responsables polítics europeus i oradors durant l'EYE (trobada de joves europeus) que tindrà lloc el 20 i 21 de maig de 2016 a Estrasburg.
EUROPEAN YOUTH EVENT 2016

L'objectiu és intercanviar idees i perspectives sobre qüestions relacionades amb els joves, buscar solucions innovadores a preguntes crucials per al futur i experimentar, al mateix temps, la rica diversitat cultural de la Unió Europea a través de la posada en escena de diversos espectacles culturals. L'EYE 2016 inclourà una gran varietat d'activitats que es desenvoluparan sota el lema «Junts podem aconseguir el canvi» en sentit polític, social i cultural.

En els dos dies de l'esdeveniment hi haurà intercanvi d'idees, debats polítics i tallers amb responsables polítics europeus i personalitats del món empresarial i de la societat civil; jocs de rol, laboratoris d'idees, jocs digitals i altres formats especials; el YO! Fest (Youth Village and Festival) organitzat pel Fòrum Europeu de la Joventut i concerts i actuacions en recintes i a l'aire lliure durant l'esdeveniment.

Qui pot inscriure's?
Els joves dels Estats membres, països candidats i països veïns que tinguin entre 16 i 30 anys. La inscripció per participar a la trobada només serà possible en grups de 10 participants com a mínim. La inscripció del grup podrà realitzar-la el líder del grup, que respondrà per tots els seus integrants. Els líders dels grups hauran de ser majors de 18 anys.

La participació a l'EYE 2016 és gratuïta; no obstant això, els participants correran amb les seves despeses de transport, allotjament i dietes.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web