ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI ENTITLE: ECOLOGIA POLÍTICA I ECOLOGIA SOCIAL - L'ESPECTRE D'AHIR I D'AVUI. AMB DIMITRI ROUSSOPOULOS

El proper dimecres 14 d'octubre Dimitri Roussopoulos, activista mediambiental canadenc i escriptor, oferirà una xerrada a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB. L'activitat és pública i gratuïta, organitzada en el marc de la Xarxa Europea d'Ecologia Política.
SEMINARI ENTITLE: ECOLOGIA POLÍTICA I ECOLOGIA SOCIAL - L'ESPECTRE D'AHIR I D'AVUI. AMB DIMITRI ROUSSOPOULOS

L'acte tindrà lloc aquest dimecres 14 d’octubre, de 12.00 a 13.30 (en anglès) a l'aula Z/022-023, Edifici ICTA-ICP del Campus de la UAB, Bellaterra

Dimitri Roussopoulos oferirà un seminari sobre el seu llibre clàssic Political Ecology: Beyond Environmentalism, que acaba de sortir publicat en una edició revisada. El llibre explica la història de la política mediambiental i les perspectives de futur.

El llibre analitza la gestió mediambiental des d’una perspectiva històrica, per després presentar un ventall variat de respostes populars a la crisis ecològica. Finalment argumenta i debat sobre les principals tendències polítiques que ofereixen els moviments socials ambientals avui en dia. Els activistes mediambientals, argumenta Roussopoulos, van més enllà de la protecció del medi ambient, busquen un nou tipus de comunitats, tipus de vida i una nova manera de fer política.

Dimitri Roussopoulos és autor, editor i activista amb més de cinquanta anys d’experiència en moviments socials. Des de finals del 1950, ha format part d’iniciatives per la pau, projectes ecològics i en el moviment a favor de les cooperatives. Des del 2001, ha liderat el moviment ciutadà de Montreal “Task force for Democracy”. Està també involucrat en els Fòrums Socials Mundials i treballa per una oposició parlamentària al Canadà.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web