ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

T'ACABES DE GRADUAR? COL·LEGIA'T ARA I TINDRÀS LA MATRÍCULA I LA PRIMERA QUOTA GRATUÏTES!

La matrícula et sortirà gratuïta fins a un any després de graduar-te i, en cas que et col·legiïs en el mateix any de la graduació, tindràs també la primera quota gratuïta.
T'ACABES DE GRADUAR? COL·LEGIA'T ARA I TINDRÀS LA MATRÍCULA I LA PRIMERA QUOTA GRATUÏTES!

Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs t’oferim orientació i representació professional, tot vetllant pels interessos de la xarxa col·legial. També impartim formació continuada, de tercer cicle i a mida perquè creiem que els estudis no conclouen a la universitat.


També disposem d’un eficaç servei de borsa de treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als col·legiats i col·legiades. Només durant el primer semestre d’enguany s'han publicat 410 ofertes laborals.


Cada any organitzem tot un seguit d’activitats relacionades amb el nostre sector: debats postelectorals, visites subvencionades a les institucions europees a Brussel·les i sopars i activitats de networking. També et podem oferir presència als mitjans de comunicació, i podràs rebre informació setmanal de les darreres novetats del sector a la teva bústia de correu a través del nostre butlletí exclusiu per a col·legiats, l’Infocolpis. A més de tot això oferim serveis financers, de mutualitat col·legialdescomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

Pots seguir les nostres activitats a les xarxes socials: Facebook, Twitter i LinkedIn.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web