ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCADES LES BEQUES PER ESTADES A LES DELEGACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L'EXTERIOR

Sol·licituds fins al 10/11 Les beques, convocades pel Departament de la Presidència, mitjançant la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, i gestionades per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) tenen per objecte fomentar la professionalització i la inserció laboral en l'àmbit de les relacions internacionals, així com per promoure el coneixement sobre la realitat política, econòmica, social i cultural dels països on el Govern de la Generalitat té establertes delegacions.
CONVOCADES LES BEQUES PER ESTADES A LES DELEGACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L'EXTERIOR

L'estada subvencionada desenvolupa un programa de treball orientat a conèixer la definició de la política exterior de la Generalitat de Catalunya i el seu funcionament pràctic, participant en l'activitat habitual de les Delegacions del Govern, col·laborant en les tasques de l'equip tècnic.

Les beques tindran lloc a les Delegacions de la Generalitat a França (França i Suïssa), al Regne Unit (a Londres, 2 beques), Alemanya (Berlín), Estats Units (Washington i Nova York), Itàlia (Roma) i Àustria (Viena, 2 beques). En el cas de la Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les, es regeixen per una convocatòria diferent (clic aquí).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web