ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PARTICIPA A LA 'JORNADA CLOENDA PRÀCTICUM' DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

El Col·legi va participar a la taula rodona que va tenir lloc durant la jornada de cloenda de pràcticum dels estudiants de darrer curs de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB.
EL COL·LEGI PARTICIPA A LA 'JORNADA CLOENDA PRÀCTICUM' DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

A la taula, sota el títol "Les competències professionals i la inserció laboral dels titulats/des en Ciències Polítiques i Sociologia" van assistir Jordi Pujol, gerent del Col·legi, Montserrat Perals (Observatori Català de la Joventut), Isidre Sala (Àrea de Cooperació Internacional-Centre d'Internacionalització Empresarial CIDEM/COPCA) i Sara Moreno, sociòloga i vicedegana de Professionalització de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB. 

 

En aquesta taula, a la qual van assistir una seixantena d'estudiants, es va parlar sobre el valor afegit dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia, de les sortides professionals, dels coneixements adquirits al llarg de la carrera, de la formació continuada i de la tasca de buscar feina.

 

En aquest sentit el Col·legi va informar els presents dels resultats positius de la nostra Borsa de Treball, amb més de 150 ofertes gestionades fins al mes de maig de 2009, així com de la situació actual del mercat laboral per a sociòlegs/logues i politòlegs/logues.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web