ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VINE A LA TROBADA QUE ORGANITZEM AMB EL POLITÒLEG JOSEP MARIA RENIU

Tindrà lloc el dilluns 23 de novembre a les 19h T'interessaria fer xarxa amb altres politòlegs i sociòlegs? T'acabes de col•legiar i vols conèixer de primera mà les activitats del Col•legi? No ho dubtis i apunta-t’hi!
VINE A LA TROBADA QUE ORGANITZEM AMB EL POLITÒLEG JOSEP MARIA RENIU

La idea és organitzar una trobada on Reniu parlarà sobre la formació de governs de coalició en el marc de l'actualitat política catalana i estatal, i on podreu dialogar amb el ponent sobre aquests i altres temes relacionats amb el moment polític.

Josep Maria Reniu i Vilamala
és professor titular de Ciència Política a la Universitat de Barcelona (UB), on exerceix de cap d'estudis de Ciència Política i de l'Administració des de 2009. Des de 2010 que dirigeix l’Observatori dels Governs de Coalició (OGC) i des del 2003 forma part de l’Observatori del Vot Electrònic (OVE). Els seus àmbits de recerca són els governs de coalició, els processos electorals i les noves tecnologies. També ha estat membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN).

La sessió tindrà lloc a la seu del nostre Col·legi, al carrer de Roger de Llúria 155-157 entresòl 1a. Se servirà un pica-pica durant l’acte.

És imprescindible que confirmeu la vostra assistència en el formulari adjunt.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web