ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BE YOUTH WORKER TODAY

Projecte de creació d'una xarxa de professionals del treball amb joves Els objectius del projecte són treballar per a la creació d'una xarxa catalana i europea transversal de professionals del treball amb joves, coneixent diferents metodologies aplicades al treball amb joves des de diferents àmbits amb les trajectòries i les ofertes formatives existents de cada disciplina, àmbit, institució i entitat del treball amb joves.
BE YOUTH WORKER TODAY

La primera fita en el camí és la trobada internacional (amb partners de 12 països de la Unió Europea) que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre a Barcelona. El meeting internacional està plantejat com un espai de formació, d’intercanvi i de generació de coneixeme nt. S'hi coneixeran experiències de xarxes europees de professionals de treball amb joves i es debatran i elaboraran conclusions sobre continguts que poden interessar a la diversitat de professionals del treball amb joves, més enllà de la seva formació, disciplina, condicions laborals, etc, i que s’han dissenyat de manera participativa.

El blocs són:
1.    La creació de xarxa, per què i per a què?
2. Competències, habilitats i metodologies, amb el focus posat als professionals
3.    Sistema d’atenció als joves. Sentit del treball amb joves

Podeu ampliar informació sobre el projecte, veure el programa de les jornades i inscriure-us a través de la web www.beyouthworkertoday.net.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web