ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

T'INTERESSA LA FORMACIÓ OCUPACIONAL?

L'oferta formativa és provisional fins a l'aprovació definitiva Des de 1993 el nostre Col·legi és centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i es regeix per una política de qualitat conforme els requisits de la norma ISO 9001:2008. Aquest reconeixement significa que el Col·legi treballa seguint un sistema de processos i procediments que garanteixen l'assoliment d'uns estàndards de qualitat internacional i que són compartits per tots els membres de l'organització.
T'INTERESSA LA FORMACIÓ OCUPACIONAL?

L'oferta formativa proposada enguany se centra en l'especialitat de mediació comunitària. Les persones destinatàries de la formació seran, prioritàriament, persones treballadores en situació d'atur demandants d'ocupació i persones treballadores ocupades. 

Si vols més informació envia un correu a formacio@colpis.cat i un cop coneguda la resolució definitiva, ens posarem en contacte amb tu.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web