ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ELS REPTES DEL GOVERN OBERT

Dimecres 2 de desembre de 2015 al matí a la sala d'actes de l'EAPC El govern obert és el nou paradigma cap al qual estan evolucionant les democràcies representatives: el canvi necessari i desitjable per superar els límits amb què s'havien topat: la desconfiança vers les institucions públiques, l'abstenció, la desvalorització de la política i, en general, la distància creixent entre la ciutadania i els seus representants. El govern obert és la resposta a les demandes de canvi qua està reclamant i impulsant la ciutadania.
ELS REPTES DEL GOVERN OBERT

A través de la transparència, les dades obertes, la participació ciutadana i la col·laboració, els governs i les seves administracions de tots els àmbits territorials s'enfronten al repte de transformar-se per ser més permeables a les necessitats reals de la ciutadania i alhora tenir canals a través dels quals rebre comptes de les seves actuacions, sovint desconegudes o poc intel·ligibles per al ciutadà mitjà.

Amb aquestes jornades es vol posar a debat els aspectes clau del govern obert a la Generalitat i a l'àmbit local per mirar de trobar solucions compartides i anar definint una estratègia de país que ens permeti avançar en la qualitat democràtica de Catalunya.

La sessió tindrà loc el proper dia 2 de desembre a la sala d'actes de l'EAPC, al carrer de Girona número 20 (Barcelona). Entrada lliure, és necessari confirmar assistència la bústia qualitatdemocratica.governacio@gencat.cat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web