ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

QUIN ÉS EL PREU DE LA DESIGUALTAT?

Un diàleg entre Anand Giridharas i Javier Solana Big Challenges és una nova iniciativa de debat d’ESADE amb els objectius de conscienciar sobre les principals tendències globals, ajudar a formular-se les preguntes clau per entendre el món i oferir eines perquè els líders i els directius puguin encarar problemes complexos i encara desconeguts.
QUIN ÉS EL PREU DE LA DESIGUALTAT?

En aquest primer acte Anand Giridharadas, escriptor i columnista del New York Times, i Javier Solana, president del Center for Global Economy and Geopolitics d’ESADE (ESADEgeo) mantindran una conversa sobre un dels problemes més punyents dels darrers temps: les desigualtats.
 
L'augment de les desigualtats és una tendència que ve de lluny, però que s’ha vist agreujada els darrers anys. Fins fa uns pocs anys preocupació exclusiva del món acadèmic, avui dia think tanks, organismes internacionals i mitjans de comunicació han contribuït a situar les desigualtats al bell mig del debat públic, en la mesura que constitueixen un desafiament per al bon funcionament de les economies i per a l’estabilitat de les democràcies. Quin n’és l’origen? Per què ens haurien de preocupar? Qui és el responsable que hagin augmentat? I quina ha de ser la resposta de les societats?
 
Benvinguda institucional i presentació de Big Challenges a càrrec d’Eugènia Bieto, directora general d’ESADE.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web