ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SIGNEM UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB PARLEM TELECOM

Podràs gaudir d'un 15% de descompte en tots els seus serveis Parlem és el primer operador de telecomunicacions pensat i fet des de Catalunya, amb solucions més innovadores disponibles, una operadora virtual de telefonia mòbil que ofereix serveis per a empreses i autònoms sota els valors inspiradors de la innovació, la catalanitat i la proximitat. Ofereix tots els serveis d'una gran companyia de telecomunicacions; mòbil, ADSL, fibra, centraletes virtuals... per parlar i navegar lliurement amb el màxim compromís de proximitat i condicions úniques.
SIGNEM UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB PARLEM TELECOM

També podreu gaudir de l'atenció personalitzada a càrrec d'un delegat comercial exclusiu. Demanar la portabilitat del teu número a Parlem és molt senzill. Amb una trucada o email al delegat encarregat del nostre col·legi pots comentar-li les teves necessitats i ell t'ajudarà a escollir la la tarifa que millor s’adapta a les teves necessitats i començar a navegar i a parlar mentre estalvies i fas país. Així mateix, Parlem no només t'ofereix...  sinó també tractament personalitzat en el cas de serveis de telefonia fixa, accés a internet de banda ampla i centraletes virtuals IP.

Si estàs interessat en rebre més informació, pots contactar el delegat comercial encarregat del Col·legi, Miquel Castells, via correu electrònic a mcastells@parlem.com o bé al telèfon 693 482 119, tot identificant-te amb el teu número de col·legiat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web