ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PER QUÈ VOTEM POC ELECTRÒNICAMENT?

Acte organitzat per UOMeet el dijous 10/12 S’apropen les eleccions del 20 de desembre i des de #UOCmeet volem tractar el tema des del punt de vista de la tecnologia. Fa molt temps que podríem votar electrònicament, de forma complementària o substitutiva del vot presencial. Perquè en votem tan poc de forma electrònica? Quines són les dificultats que fan que la tecnologia no transformi les eleccions.
PER QUÈ VOTEM POC ELECTRÒNICAMENT?

Pensem que el vot electrònic és una gran gran eina, però, no obstant això, considerem que té un ús petit pel potencial que podria tenir. I ens agradaria saber per què. Per a debatre i reflexionar sobre aquests punts, comptarem amb tres convidats de luxe que ens parlaran del tema i posteriorment compartiran el seu coneixement i opinió en una taula rodona: Ismael Peña-López, professor dels Estudis de Dret i de Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya, i investigador del Internet Interdisciplinary Institute i l’eLearn Center d’aquesta universitat; Jordi Puiggalí,  Vicepresident sènior de Recerca i Gerent de Seguretat a Scytl; Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i President de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i del Consell de Governs Locals de Catalunya; i Josep Maria Reniu, Cap d’Estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració a l’UB.

L'acte tindrà lloc el proper dia 10 de desembre a la seu del Mobile World Centre, al carrer de Fontanella, però també serà retransmès per streaming. Inscripció obligatòria en ambdós casos.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web