ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COL·LEGIATS EN MITJANS

La vicedegana del Col·legi participa en una tertúlia sobre el 15M quatre anys després Una de les tasques del nostre Col·legi és la de difondre les professions de Ciències Polítiques i de Sociologia entre la societat, per tal que aquesta tingui un major coneixement sobre qui són sociòlegs i politòlegs, així com per posar de manifest la importància de la feina d'aquests. Per a aconseguir-ho, la col·laboració entre els nostres professionals i els mitjans de comunicació és fonamental.
COL·LEGIATS EN MITJANS

A tall d'exemple, podeu veure la intervenció de la sociòloga i vicedegana del Col·legi, María José Calvo Padilla, a la tertúlia del Programa 'L'Illa de Robinson' (El Punt Avui TV) valorant el moviment del 15M quatre anys després. En aquest programa també hi participà, setmanes abans, la sociòloga Cristina Brullet parlant sobre relacions de parella ('Casar-se o conviure?).

Quant a mitjans escrits, la Degana del Col·legi, la sra. Anna Parés, i el tresorer Jordi Pacheco varen participar en un reportatge del portal 'La Veu del País Valencià' sobre la suspensió de l'autonomia a través de l'article 155 de la Constitució Espanyola.


Són molts els mitjans de comunicació que es posen en contacte amb el Col·legi per a sol·licitar la col·laboració d'un sociòleg o politòleg expert en diverses àrees com ara la immigració, el gènere, la participació política, les noves tecnologies, la conciliació de la vida laboral i familiar, la vellesa, la joventut i la infància o la comunicació política, per esmentar-ne només algunes.

En aquest sentit, disposem d'una base de dades de col·legiats i col·legiades experts en diversos temes i sobre els quals estarien disposats a intervenir als mitjans de comunicació.  Si vols formar-ne part, ens pots enviar un correu a comunicacio@colpis.cat especificant-nos les àrees en les quals et consideres expert/a i, en cas que ens truquin d'algun mitjà demanant-nos algun expert sobre aquell tema en el qual t'has especialitzat t'hi posarem en contacte.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web