ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'ECONOMIA A EUROPA DESPRÉS DE GRÈCIA

Dilluns 1 de febrer, 19h L'Associació d'Amics de la UAB, Economistas Davant la Crisi i l'Ateneu Barcelonès organitzen el debat: 'L'economia a Europa després de Grècia' el dilluns 1 de febrer a l'Ateneu Barcelonès.
L'ECONOMIA A EUROPA DESPRÉS DE GRÈCIA

L’Estat del Benestar és la proposta d’Europa per al món. Sense aquesta proposta la democràcia hi perderia i la Unió Europea perdria sentit. Però a l’eurozona l’austeritat s’ha mostrat incapaç de resoldre els dèficts públics i ha tingut efectes  socials i polítics devastadors. L’augment de la desigualtat i de la precarietat és un obstacle al creixement inclusiu? Les tendències depresives s’han accentuat després de la crisi grega?

El debat tindrà com a ponents Josep Borrell, expresident del Parlament Europeu, catedràtic 'Jean Monnet' de l'Instituto Complutense de Estudios Internacionales i membre d'Economistes Davant la Crisi; Anton Costas, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona. Moderarà Manel Manchón, periodista polític i econòmic, director d'Economia Digital. L’acte tindrà una fila 0 amb els periodistes: Antonio Franco, Joan Tapia, Xavier Vidal-Folch (El País), Andreu Missé (Alternativas Económicas), Josep Maria Ureta (El Periódico), Àlex Font (Diari Ara), Josep Carles Rius (eldiario.es).

El debat tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès (Carrer de la Canuda, número 6). Inscripcions a amics@uab.cat o al telèfon 93 581 14 90.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web