ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VINE A LA TROBADA QUE ORGANITZEM AMB EL POLITÒLEG JOAN BOTELLA

Dimarts 2 de febrer a les 18:30h T'interessaria fer xarxa amb altres politòlegs i sociòlegs? T'acabes de col•legiar i vols conèixer de primera mà les activitats del Col•legi? No ho dubtis i apunta-t’hi!
VINE A LA TROBADA QUE ORGANITZEM AMB EL POLITÒLEG JOAN BOTELLA

El Col·legi organitza una trobada amb el Catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona Joan Botella on parlarem dels canvis recents en les pautes de vot a casa. El format és obert, la idea és dialogar amb el ponent sobre aquest i altres temes de comportament electoral relacionats amb el moment polític.

Joan Botella i Corral és catedràtic de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona, on és degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia des de 2011. Amb anterioritat també havia estat degà del nostre Col·legi (1999-2005). El seu camp de recerca és la política espanyola, centrant-se en la política comparada i en els partits polítics, així com les eleccions i les elits polítiques i els governs locals. Especialitzat en estudis electorals, actituds polítiques i mitjans de comunicació, és autor o co-autor d'una quinzena de llibres. Destaquen El sistema electoral (Ed. Tecnos, 1966), La ciudad democrática (Ed. Serbal, 1999) i Democracy in Contemporary Spain (Yale Univ. Press, 2004).

La sessió tindrà lloc a la seu del nostre Col·legi, al carrer de Roger de Llúria 155-157 entresòl 1a.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web