ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU! CURS 'RECURSOS HUMANS I GESTIÓ DEL TALENT'

Inscripcions obertes fins al 17 de febrer Cada cop més, una de les principals sortides laborals dels sociòlegs és la gestió dels recursos humans a l'empresa privada, un àmbit abans limitat en persones provinents de ciències econòmiques i empresarials, la psicologia o les relacions laborals. I és que en aquest àmbit la demanda de graduats i llicenciats en sociologia a la nostra borsa de treball ha crescut exponencialment durant els darrers anys.
NOU! CURS 'RECURSOS HUMANS I GESTIÓ DEL TALENT'

Avui en dia la política de gestió dels recursos humans a l'empresa té molta importància i es basa a reconèixer els treballadors com un dels actius més importants per aconseguir els objectius que ha marcat l'organització.

És per a això que el Col·legi posa en marxa un curs introductori a les funcions de la nostra professió en l'àrea de recursos humans de l'empresa, partint d'una aproximació a les fases de recrutament, selecció i dinàmiques de grup o els sistemes de formació, els plans de formació, la satisfacció personal o la gestió del talent, entre d'altres.


Aquesta formació anirà a càrrec de la consultora de recursos humans i membre d'Evoluciona_t Susanna Delhomme, i tindrà lloc entre els dies 24 de febrer i 16 de març.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web