ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI OBERT DE SOCIOLOGIA DE LA CULTURA

El Seminari obert de sociologia de la cultura és un fòrum de discussió de temes de recerca inscrits en la perspectiva de la sociologia de la cultura en un sentit ampli, amb la voluntat de vincular punts de partida teòrics i projectes de recerca diversos sobre les pràctiques de producció i consum cultural i les identitats.

Totes les sessions tenen lloc el tercer dimarts de mes de 13 a 15h a la Sala de Reunions del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seminari està organitzat per membres del QUIT, de l'ISOR i del GEDIME amb la voluntat de construir un espai de confluència i discussió teòrics. És un espai obert tots aquells qui tinguin interès per aquestes temàtiques.


SESSIONS

16 de febrer: Etnografía de procesos artísticos en Europa, Masha Drozdova, estudiant de master del departament de sociologia, UAB.

15 de març: Imaginaris del futur com a condició per l’existència de la societat present, Natàlia Cantó, UOC.

19 d’abril: Les trajectòries laborals de músics i compositors a Barcelona, Marta Casals i Jordi Alomar, doctorands del departament de teoria sociològica, UB.

17 de maig: Processos d’adhesió educativa en alumnat d’incorporació tardana a Catalunya, Anna Tarrés,departament de sociologia, UAB.

16 de juny: Processos de politització dels activistes de la PAH, Oriol Barranco, departament de sociologia, UAB.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web