ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'PROCESSOS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

Inscriu-t'hi fins al 25 de febrer! La finalitat del curs és posar en pràctica el disseny d'un procés de participació i el seu desenvolupament a través de tècniques i els intruments que permetin obtenir els resultats esperats.
CURS 'PROCESSOS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

En efecte, en aquesta formació es durà a terme l'estudi d'un cas on els participants hauran d'assumir diferents rols i tècniques per desenvolupar el procés més adient segons el context i els actors identificats. Així, la posada en marxa del procés permetrà emmarcar les seves bases teòriques i conèixer els elements necessaris per a iniciar un procés de participació.

En el programa del curs s'analitzarà no només la participació ciutadana en si sinó també conceptes com ara el govern obert o la participació deliberativa institucional. També es tractarà el procés de participació en si (els aspectes preliminars, l'espai específic i l'accessibilitat a aquesta participació o la construcció col·lectiva del discurs) com la seva avaluació ex-post, l'ús que es pot derivar dels seus resultats o el retorn o retiment de comptes.

Aquesta formació anirà a càrrec de Jordi Pacheco, politòleg i expert en participació ciutadana, i Muntsa Niso, Cap de la Unitat de Participació i Cooperació Internacional de l'Agència Catalana de l'Aigua. Tindrà lloc entre els dies 3 i 17 de març, els dijous de 16:30h a 19:30h a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web