ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

I CONGRÉS ESTATAL INTERPROFESSIONAL DE MEDIACIÓ

Dies 10 i 11 de març, a Sabadell La Mediació constitueix un evident mètode alternatiu de resolució de conflictes a la via judicial, que evita l’enfrontament entre les parts i predica la cultura de la pau. Per tal que l’èxit d’aquest mètode es converteixi en una realitat, necessitem que tots els professionals que intervenen en la mediació tinguin una formació adequada i exigim a la persona mediadora uns coneixements especials en funció de la tipologia del conflicte objecte de mediació.
I CONGRÉS ESTATAL INTERPROFESSIONAL DE MEDIACIÓ

El Congrés està obert a totes les professions vinculades a la mediació. Tindrà lloc els dies 10 i 11 de març de 2016 a la ciutat de Sabadell. L'assistència a aquest congrés acreditarà 14 hores de mediació continuada en mediació davant el Centre de Mediació i Dret Privat de la Generalitat.

Aquest Congrés, organitzat pel Consell de l'Advocacia Catalana amb col·laboració amb el Col·legi, va adreçat a persones mediadores en exercici, però també a professionals que sentin curiositat per saber què és la Mediació i vulguin començar a tenir contacte amb aquesta matèria. Per aquest motiu, cada tarda s'han previst simultàniament conferències centrals i tallers pràctics, perquè cada congressista, en funció dels seus coneixements en la matèria, esculli la matèria que li resulti més interessant i s’inscrigui i assisteixi o bé a un o diversos tallers o bé a les ponències centrals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web