ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI OBTÉ UNA NOVA RESOLUCIÓ FAVORABLE PER A SOCIÒLEGS I POLITÒLEGS

Es tracta de la convocatòria de beques per a estades de recerca i de perfeccionament professional en els àmbits de la política agrària i desenvolupament rural de la Conselleria d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, on s'ometia els professionals de la Ciència Política i la Sociologia per accedir-hi.

El Col·legi va demanar la revisió d'aquesta convocatòria el passat 30 d'abril, mitjançant escrit adreçat al conseller Joaquim Llena. En aquesta comunicació vam fer constar que els camps d'estudi d'aquestes beques coincideixen plenament amb les competències professionals dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia.

 

Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 8 de juny es publica la resolució dictada per aquesta Conselleria, atenent la nostra petició i rectificant aquesta convocatòria on, ara sí, poden accedir els nostres professionals.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web