ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS! 'DESENVOLUPAMENT D'HABILITATS PROFESSIONALS'

Inscripcions fins al 18/04 L’eficàcia i l’èxit en les nostres carreres professionals depenen fonamentalment d’una formació adequada com a especialista en les matèries del propi ofici, però cada cop més també requereixen desenvolupar determinades competències horitzontals, comunes en diferents professions.
NOU CURS! 'DESENVOLUPAMENT D'HABILITATS PROFESSIONALS'

En aquest sentit, el curs presenta diverses d’aquestes competències essencials, i ho fa exposant tant la teoria bàsica sobre cadascuna com també posant-les en pràctica. Algunes d'aquestes competències serien, per exemple, l'art de parlar en públic, la gestió del temps, la solució de problemes o el lideratge.

L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer els fonaments i les tècniques per desenvolupar i treure més rendiment de les habilitats professionals que s’hi treballaran, de manera que els participants siguin capaços d’aplicar els ensenyaments i les orientacions que hi rebran i així guanyar efectivitat personal.

El curs anirà a càrrec d'Antoni Biarnés, llicenciat en polítiques i sociologia, dret i màster en gestió pública. S'impartirà els dies 18 d'abril, 2 de maig i 9 de maig de 2015 els dilluns de 16h a 20h a la seu del Col·legi (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a, Barcelona)

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web