ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INTRODUCCIÓ A L'AVALUACIÓ DE PROGRAMES SOCIALS

Ampliem termini d'inscripcions fins al 29/04! L'objectiu general del curs és definir i executar models d'avaluació de programes socials i polítiques públiques.
INTRODUCCIÓ A L'AVALUACIÓ DE PROGRAMES SOCIALS

L’avaluació de les actuacions en l’àmbit públic o privat són tasques imprescindibles per copsar el seu impacte i millorar la gestió global de les accions polítiques.

Aquest curs tractarà de forma profunda i exhaustiva els diferents aspectes que envolten i determinen el seguiment de programes socials i polítiques públiques. Al mateix temps es treballaran de manera aplicada les metodologies i eines que permetin definir i executar diferents models d'avaluació.

El temari del curs inclou, entre altres, la definició d'avaluació, les seves modalitats i els criteris associats, el disseny avaluatiu del programa en les seves fases (definició, execució, etc) i l'avaluació de necessitats, disseny, implementació i impacte, incloent també casos pràctics a discutir.

El curs va especialment dirigit al personal tècnic de l'Administració o consultoria que participin en el disseny, seguiment i avaluació de programes socials i/o polítiques públiques i al personal investigador de centres de recerca, universitats i altres entitas que defineixin i/o executin models d'avaluació, com també a qualsevol persona interessada en la matèria amb coneixements sobre polítiques públiques, i gestió i seguiment de programes socials.

Anirà a càrrec de Montserrat Simó, sociòloga i professora del Departament de Sociologia i anàlisi de les organitzacions de la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc a la seu del Col·legi (Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a) entre els dies 4 i 25 de maig.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web