ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'TÈCNIC EN ORIENTACIÓ-INSERCIÓ LABORAL'

Últimes places! En els darrers anys el fenomen de l'atur s'ha anat cronificant en les nostres societats. El treball assalariat està patint profundes transformacions, en gran mesura per l'automatització i altres canvis que està patint la nostra societat.
CURS 'TÈCNIC EN ORIENTACIÓ-INSERCIÓ LABORAL'

En aquest sentit, és important conèixer quins són els elements fonamentals a l'hora d'orientar-se i poder-se inserir laboralment en un context socioeconòmic cada cop més difícil.

La finalitat d'aquest curs és fer una primera aproximació professionalitzadora al camp de l'orientació laboral amb la visió d'adquirir les competències necessàries. En concret, es vol donar a conèixer entre els seus alumnes aspectes com la nova estructura del mercat de treball, els seus canvis i transformacions; les polítiques d'ocupació i de rendes, la formació permanent, la orientació laboral per competències així com la inserció laboral (metodologia, recursos, itineraris i grups vulnerables.

El curs serà impartit pel sociòleg i expert en inserció i orientació laboral Sergi Raventós, i tindrà lloc entre els dies 12 de maig i 2 de juny.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web