ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT

ÚLTIMES PLACES! La finalitat d'aquest curs és proporcionar una visió de conjunt sobre el perquè i el com de les polítiques i actuacions de l'administració local en els àmbits de la transparència i el retiment de comptes.
TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT

I és que la maduresa democràtica de les nostres societats i l’aparició de noves pautes i valors en el si de la població ha comportat un creixement de noves demandes a l’Administració Pública.

Entre aquestes, cal destacar sobretot el concepte de transparència, un nou model de governança basat en la disponibilitat d’informació pública de forma sistemàtica, on la ciutadania pot conèixer com es prenen les decisions polítiques i en què i de quina manera es gasten els recursos públics, i que suposa un nou repte per a les administracions.

A més, aquest concepte assoleix una rellevància inèdita gràcies a la revolució de les TIC, que han suposat un canvi de paradigma dins les administracions públiques, permetent oferir a cost reduït els serveis amb gran immediatesa i facilitat.

Aquest curs tindrà lloc entre els dies 30 de maig i 13 de juny a la seu del Col·legi (Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a; Barcelona). La docent serà Esther Pano, professora de Ciència de l'Administració i Gestió Pública (UB).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web