ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONFERÈNCIA MEDIACIÓ, CIUTADANIA I CONVIVÈNCIA

Tindrà lloc el proper dijous 12 de maig Els Col·legis de Treball Social, Educadors i Educadores Socials, Psicologia, Pedagogs, Politòlegs i Sociòlegs i Terapeutes Ocupacionals, membres de la Sectorial d’Acció Social i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Catalunya, hem considerat interessant poder oferir una conferència oberta sobre mediació de la Dra. Roberta T. Di Rosa, en un acte més de confluència entre Col·legis, pel millor debat i difusió del saber.
CONFERÈNCIA MEDIACIÓ, CIUTADANIA I CONVIVÈNCIA

La conferència té per objectiu reflexionar, debatre i aportar coneixement en relació a la mediació en sentit ampli, com a eina que pot donar una important aportació a la construcció o reconstrucció de la convivència i la ciutadania en una societat cada cop més complexa.

Ens endinsarà en el com promoure noves formes de ciutadania basades en el respecte i el reconeixement, la potenciació i la millora dels recursos existents, inclosa la diversitat cultural, des del marc de la Mediació i la Gestió de Conflictes.


DRA. ROBERTA DI ROSA
Sociòloga i treballadora social. Formada en Mediació Familiar i Comunitària a la Universitat Catòlica de Milà, amb especialitzacions en Suïza per a conflictes culturals comunitaris i, a França, per a conflictes en famílies estrangeres i en parelles mixtes. Des del 2006 és investigadora de l’Universitat de Palerm i professora agregada de Sociologia de les relacions ètniques i de Sociologia del desenvolupament i de les migracions. Com a docent de mediació comunitària i intercultural, col·labora amb universitats italianes i estrangeres.

Participa en programes d’investigació a nivell nacional e internacional sobre la mediació comunitària en contextos multiculturals, la pràctica de integració social dels immigrants, les relaciones entre gèneres i generacions en migració i sobre les competències interculturals i el treball social transcultural.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web