ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TALLER EN CREATIVITAT

Dimecres 1 de juny a la seu del Col·legi El taller anirà a càrrec d'Antoni Biarnés, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, Llicenciat en Dret i Màster en Gestió Pública. L'activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats
TALLER EN CREATIVITAT

La innovació és el gran motor de progrés i de desenvolupament en el món actual, i al cor de la innovació s’hi troba la creativitat. Així, doncs, ser creatiu és una habilitat professional i una competència personal de primer ordre. La bona notícia és que es pot aprendre a ser més creatiu, perquè ser-ho és una qüestió d’actitud i de tècnica, una eina que amb la pràctica es pot enfortir i ampliar.

L’objectiu d’aquesta sessió de formació és donar a conèixer els fonaments teòrics i físics de les capacitats creatives, alhora que ensenyar i practicar les tècniques que permeten fer créixer el potencial creatiu.Es pretén, igualment, demostrar com l’aplicació de la creativitat va més enllà de la resolució de problemes i la presa de decisions, facilitant també la identificació i aprofitament de noves oportunitats.

Així, el programa inclou la descripció i les aplicacions de la creativitat, orientacions per a esdevenir més creatiu i tècniques i exercicis pràctics.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web