ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA DESIGUALTAT INFANTIL ARA I AQUÍ: UNA VULNERACIÓ DE DRETS EVITABLE

7 de juliol a les 11h La sessió tindrà lloc a l'Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, al carrer de Montalegre número 5, i l'organitza UNICEF Catalunya amb la participació del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
LA DESIGUALTAT INFANTIL ARA I AQUÍ: UNA VULNERACIÓ DE DRETS EVITABLE

La pobresa i la desigualtat infantil a Catalunya, elevades abans de la crisi, han augmentat més que a la majoria de països del nostre entorn iu més que en d'altres franges d'edat. Aquesta inequitat no és només una violació dels drets dels infants, és un perill per al seu futur i perpetua els cicles intergeneracionals de desavantatge i desigualtat que afecten tota la societat.

UNICEF té la missió de Nacions Unides de vetllar pels drets dels infants arreu del món i des d'UNICEF Comitè Catalunya se li dona complment fent seguiment de l'aplicació de la Convenció sobre els drets de l'infant a casa nostra. És per a això que, a partir del recent informe "Equitat per als infants" (Report Card 2016), es vol debatre sobre quines causes expliquen l'actual situació de la infància, quin escenari immediat se'ns presenta i quines polítiques poden contribuir a revertir-lo.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web