ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EINES D'INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ PÚBLICA: ÚLTIMES PLACES!

Ampliem termini d'inscripcions fins al 17 d'octubre! El Pla de Reforma de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic, té com a missió consolidar un nou model institucional inspirat en la transparència, l'ètica i la innovació. S'articula en 9 eixos d'actuació.
EINES D'INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ PÚBLICA: ÚLTIMES PLACES!

Aquest curs desenvolupa alguns dels continguts dels esmentats eixos - escollits per la seva utilitat en qualsevol nivell de l'administració pública -cercant la seva aplicabilitat directa en l'àmbit de l'administració local.

L'objectiu del curs és el de conèixer estratègies, tècniques i experiències que permetin innovar a la gestió pública en aspectes referits al dimensionament dels recursos humans, la col·laboració público-privada, la promoció de la innovació en el funcionament i l'activitat de l'administració pública.

El curs constarà de tres sessions. A la primera es parlarà del dimensionament de plantilles; a la segona, de la col·laboració públicoprivada, i a la tercera, de l'estratègia Innogent de promoció de la innovació en l'administració pública.

El curs va especialment destinat a professionals de l'administració pública que desenvolupin funcions de comandament, tècnics d'àmbit generalista o sectorial, professionals de l'àmbit privat especialitzats en l'àmbit de la gestió pública així com a qualsevol persona interessada en el tema.

El curs tindrà lloc entre els dies 19 d'octubre i 2 de novembre, en horari de dimecres de 16h a 20h, a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web