ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VISITARÀ LES INSTITUCIONS EUROPEES ELS DIES 6 i 7 DE DESEMBRE

Places limitades, sol·licituds fins divendres 18! Els propers dies 6 i 7 de desembre, una delegació del Col·legi tindrà l'oportunitat de visitar les Institucions Europees a Brussel·les per sisena vegada gràcies a la invitació que vàrem rebre aquesta mateixa setmana.
EL COL·LEGI VISITARÀ LES INSTITUCIONS EUROPEES ELS DIES 6 i 7 DE DESEMBRE

El viatge inclourà l'assistència a una sessió parlamentària de l’Eurocambra com també la visita a diverses institucions (Delegació del Govern davant de la Unió Europea, Consell de la Unió, etc.).

Com en les ocasions anteriors, comptem amb la possibilitat de rebre una subvenció per cobrir les despeses corresponents al viatge, que s'abonarà un cop s'hagi realitzat l'estada
, tot acreditant els tiquets dels desplaçaments i  l'allotjament que, com els àpats, correran a lliure elecció dels visitants. El Col·legi es farà responsable solament de l'organització dels actes de l'agenda.

El termini per a inscripcions finalitza el proper divendres dia 17 de novembre, moment a partir del qual es tancarà la llista d'assistents.

Totes les persones interessades en realitzar la visita s'hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat, proporcionant-nos el seu NOM I COGNOMS, DNI, DATA DE NAIXEMENT I ADREÇA POSTAL, així com el seu NÚMERO DE COL·LEGIAT/DA. Per a més informació sobre l’esdeveniment també podeu trucar-nos al 932 414 122.

El nombre de places és limitat, i es prioritzarà el dret d'aquelles persones que no hagin participat en edicions prèvies.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web