ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA 'LES INNOVACIONS EN LA LLEI DEL PROCEDIMENT COMÚ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES'

La xerrada tindrà lloc el dijous 15 de desembre a les 18h a la seu del Col·legi, a Barcelona (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). Anirà a càrrec del nostre col·legiat Siòn Alique, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i Dret, i tècnic en dret europeu.
XERRADA 'LES INNOVACIONS EN LA LLEI DEL PROCEDIMENT COMÚ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES'

El passat dia 2 d´octubre va entrar en vigor la nova Llei bàsica del Procediment Comú de les Administracions Públiques, per la qual cosa considerem d'interès introduir-vos en una xerrada el marc legislatiu d'aquesta nova llei (39/2015), que afecta el nostre dia a dia, oferint-vos uns coneixements fonamentals de les innovacions que aporta en el ben entès que deroga íntegrament la llei anterior, la 30/1992.

Així doncs, l'exposició va destinada especialment a aquells col·legiats i estudiants dels àmbits de les Ciències Polítiques i jurídiques, als treballadors de l'administració pública en tant que principals implicats en els processos i resolució d'actes administratius en conformitat amb la nova regulació, com també a qualsevol persona interessada en profunditzar en l'àmbit del dret administratiu.

Assistència lliure i gratuïta. Cal confirmar-la prèviament a colpis@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web