ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ - PROCÉS PARTICIPATIU DE 'CONSTRUÏM'

Tindrà lloc el dimarts 13 de desembre a les 18:30h Construïm és un projecte per fer una diagnosi de civisme i valors a tot Catalunya impulsat per la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un procés d’anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Catalunya que pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.
SESSIÓ - PROCÉS PARTICIPATIU DE 'CONSTRUÏM'

Aquest projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d’aquesta manera fer una fotografia actual que ens permeti visualitzar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. I que posteriorment, es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya.
 
En aquesta primera fase de Construïm, com a procés transversal que té en compte la riquesa i la diversitat social i territorial de Catalunya, farem tallers participatius per 36 nuclis poblacionals i un d’ells serà al Districte de l’Eixample de Barcelona, el 13 de desembre de 18.30h a 21.00h al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (carrer de Roger de Llúria 155, entresòl 1a).
 
Durant un temps aproximat de dues hores, d’una manera lúdica, els participants podran fer la seva contribució i donar la seva visió de la Catalunya que volem. Aquestes sessions són obertes a tothom que hi vulgui participar, prèvia confirmació a l'adreça electrònica colpis@colpis.cat.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web