ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PARLEM DE JOVENTUT AL NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS

Amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya El Col·legi ha editat un nou número de la revista Àmbits de Política i Societat, enguany sota el títol: 'Trajectòries juvenils i mobilitat social. La reproducció intergeneracional de les desigualtats'.
PARLEM DE JOVENTUT AL NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS

La Secretaria va elaborar l’”Enquesta a la joventut de Catalunya 2007. Una anàlisi de les transicions educatives, laborals, domiciliars i familiars”. Ara, des de la revista Àmbits de Política i Societat recollim les conclusions i impressions extretes de l’enquesta, de la mà de dos dels seus autors, Pau Serracant, coordinador del projecte, i Roger Soler. Completen el monogràfic Gary Pollock, professor a la Manchester Metropolitan University i Cécile Van de Velde, Doctora en Sociologia per l’Institut d’Etudes Politiques de París, professora de la EHESS (École des Hautes Études en Sciences Sociales) de la capital francesa i autora del llibre 'Fer-se adult' (Secretaria de Joventut).

 

En l'espai de l'entrevista, enguany parlem amb Andy Furlong. Professor de sociologia a la University of Glasgow, Furlong posseeix una àmplia trajectòria en recerca sociològica sobre joventut.

 

D'altra banda, un cop més, els col·legiats i les col·legiades fan una valuosa aportació a la secciò Pàgina d'Actualitat, amb interessants articles sobre la realitat social i política actual.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web