ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB LA NOVA VISITA AL PARLAMENT EUROPEU

Una delegació de col·legiats i col·legiades va visitar Brussel·les els passats dies 6 i 7 de desembre per tal de conèixer més a prop les institucions europees, convidats per l'equip de eurodiputat de CDC-ALDE Ramon Tremosa i Balcells, a qui agraïm públicament la seva hospitalitat.
EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB LA NOVA VISITA AL PARLAMENT EUROPEU
Foto del grup

En aquesta ocasió, el sisè viatge a la capital europea organitzat pel Col·legi, van ser 18 els col·legiats que varen poder conèixer de prop les institucions europees.

Durant el viatge no tan sols vàrem visitar el Parlament Europeu sinó també altres institucions europees (Comissió Europea, Consell de la Unió) així com també la Delegació de la Generalitat davant de la Unió Europea, on ens va rebre el representant permanent, el sr. Amadeu Altafaj.

Per altra banda, també vàrem assistir a la presentació del llibre 'L'Europa que han fet fracassar', escrit per Ramon Tremosa i Aleix Sarri, i a l'exposició permanent sobre la construcció europea del Parlamentarium.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents a aquest viatge la seva participació, esperant que hagi estat una agradable i enriquidora experiència per a tothom.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web