ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CICLE EDWARD BERNEYS: COM ASSESSORAR UN PRESIDENT?

Dimecres 18 de gener al Palau Robert
CICLE EDWARD BERNEYS: COM ASSESSORAR UN PRESIDENT?

La primera jornada del Cicle Edward Berneys, organitzada per l'ACCIEP amb el suport del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya tindrà lloc el proper dimecres, dia 18 de gener de 2017, a la Sala de Cotxeres del Palau Robert, a Barcelona.

La benvinguda i presentació aniran a càrrec d'Ignasi Genovès, Director General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, i Agustí de Uribe-Salazar, President de l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP). Posteriorment tindrà lloc el debat, moderat per Juan Milián (politòleg i editor, i diputat al Parlament de Catalunya), en el qual hi participaran el publicista Marc Puig, que va ser Secretari de Comunicació del Govern de la Generalita (2003-2004); el periodista Jordi Mercader, Director de Comunicació del President Pasquel Maragall entre els anys 2004 i 2006; i el professor d'Història de la Comunicació a la UAB Enric Marín, Secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat entre els anys 2004 i 2006.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web