ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DESIGN THINKING I CANVAS EN LA GESTIÓ PÚBLICA I ASSOCIATIVA

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES! La gestió pública ha d’afrontar reptes contemporanis com els derivats de la modernització tecnològica en molts àmbits de la vida dels ciutadans, de la recent normativa en transparència del sector públic, de la creixent desconfiança pública envers l’administració, de la pròpia complexitat dels problemes socials, de la incertesa institucional, etc.
DESIGN THINKING I CANVAS EN LA GESTIÓ PÚBLICA I ASSOCIATIVA

El Design Thinking és un conjunt d’enfocaments i d’eines que han de permetre als governs trobar solucions imaginatives i innovadores als problemes que se li plantegen. Des d’una aproximació centrada explícitament en el ciutadà cerca solucions als problemes mitjançant un procés interactiu de millora donant la veu als usuaris i empoderant-los en modelar la presa de decisions. El curs combinarà la presentació de les eines innovadores i de creativitat amb la pràctica de casos pràctics.

El curs, de 12 hores de durada, tindrà lloc al llarg dels dimecres de 17h a 20h durant el mes de febrer. El docent del curs serà Jordi Mas i Castellà, Director de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), regidor a l'Ajuntament de Sitges i professor associat de la UAB.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web