ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'EINES DE GESTIÓ 2.0 I XARXES SOCIALS'

Inscripcions fins al 14/02 Coneixes totes les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per a la gestió de la informació? Saps quines són les eines col·laboratives i les metodologies de treball 2.0? Saps treure profit de les xarxes socials?
CURS 'EINES DE GESTIÓ 2.0 I XARXES SOCIALS'

Avui en dia tothom coneix alguna eina de gestió de la informació i té algun perfil a les xarxes socials. Però cada eina és un món i molts cops no som conscients que podríem treure’n més rendiment. Aquest curs no és només una introducció a aquest tipus d’eines, sinó també una bona ocasió per perfeccionar-ne l’ús.

Iniciarem el curs fent una breu cronologia de l'evolució d'internet i tot seguit ens endinsarem en allò que més ens interessa: coneixerem eines de gestió de la informació (marcadors socials com Diigo, eines de subscripció de canals RSS com Feedly, escriptoris virtuals com Symbaloo o eines de gestió informativa com Evernote), eines de Google per al treball col·laboratiu i altres eines 2.0 per a l'organització del temps i les tasques. Així mateix, també explicarem com optimitzar el nostre perfil a xarxes socials com Facebook, Twitter i LinkedIn i emprar-les a nivell professional.

Destinat a professionals que hagin de treballar diàriament amb aquest tipus d’eines, el curs serà impartit per Noemí Roig, professora i consultora en xarxes socials, màrqueting digital i comerç electrònic.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web