ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI S'ADHEREIX AL MANIFEST INSTITUCIONAL SOBRE EL DIA DE LA MEDIACIÓ

La Degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, la sra. Anna Parés, va participar en l'acte del dia Europeu de la Mediació el passat dissabte 21 de gener amb el Conseller de Justícia, Carles Mundó.
EL COL·LEGI S'ADHEREIX AL MANIFEST INSTITUCIONAL SOBRE EL DIA DE LA MEDIACIÓ
La Degana del Col·legi, la sra. Anna Parés, signant el manifest

Les institucions públiques i la societat civil col·laboren en l'impuls d'aquest sistema de gestió de conflictes, conscients que els valors de la mediació (diàleg, respecte, confiança i responsabilitat) aporten capital social i permeten progressar cap a una societat més madura i cohesionada. Per això, el lema d'aquest any va ser "El compromís institucional en l'impuls de la mediació".

És per a això que durant la setmana anterior, entre els dies 16 al 21 de gener es varen dur a terme tot un seguit d'activitats de promoció i divulgació de la mediació a Catalunya, amb la participació de més de 40 entitats (col·legis professionals, Cambra de Comerç de Barcelona, Grup Europeu de Magistrats per la Mediació, ajuntaments, diputacions, universitats...), per tal de  promoure la mediació entre els ciutadans i donar-ne a conèixer les seves característiques i els seus avantatges.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web