ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA

Termini de presentació de propostes de comunicació ampliat fins al 15 de febrer El pròxim mes d’abril engega una nova edició del Congrés Català de Sociologia, que en aquesta ocasió duu per subtítol “La postveritat i la manca de reflexió, una nova realitat del segle XX?” 
VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA

El congrés, que vol ser un punt de trobada per als investigador/es dels diferents àmbits de recerca del nostre país, se celebrarà al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) els dies 21 i 22 d’abril de 2017; així mateix, entre el 20 i el 22 d’abril també tindrà lloc el V Congrés Català de Joves Sociòlegs /Sociòlogues.

Durant el congrés es realitzaran presentacions plenàries, en les quals es comptarà amb la presència de Miechel Wieviorka (director d’Estudis de l’EHEES) i Margaret Abraham (presidenta de la Associació Internacional de Sociologia), taules rodones i fins a setze de grups de treball. En aquests darrers es tractaran temes tan diversos com la sociolingüística, la teoria sociològica o les desigualtats socials. 

Aquells que estigueu interessats a presentar les vostres propostes de comunicació teniu fins al 15 de febrer per fer-ho.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web