ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

GESTIÓ DE CONFLICTES I PROCESSOS DE MEDIACIÓ

Inscripcions fins al 16 de febrer Quines alternatives existeixen per resoldre conflictes en l'àmbit comunitari? En aquest curs coneixerem el paper del mediador intercultural i el mediador veïnal o comunitari.
GESTIÓ DE CONFLICTES I PROCESSOS DE MEDIACIÓ

El mediador té la funció de programar, organitzar i implementar activitats de prevenció i atenció a col·lectius, grups i individus que han entrat en conflicte: preveure possibles conflictes i buscar consens entre totes les parts en cas que no s’hagin pogut evitar. A nivell professional pot actuar tant en el sector serveis d'atenció al ciutadà com en institucions d'àmbit públic i privat amb o sense ànim de lucre.

Durant el curs, que té una durada de 90 hores, parlarem de la gestió de conflictes des del punt de vista de la mediació, dels processos i tècniques de mediació, de l’aplicació de la mediació en altres àmbits d’actuació, dels processos de mediació en l’àmbit comunitari i del desenvolupament de xarxes socials i la derivació efectiva. El curs tindrà lloc entre el 16 de febrer i el 20 de març de 2017. Horaris: de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:30h.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web