ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DEBAT EL DECRET DE L'OBSERVATORI DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Aquest dilluns el Col·legi va organitzar una trobada amb un grup de col·legiades per recollir propostes d’esmenes al projecte de decret de l’Observatori de la Igualtat de Gènere.
EL COL·LEGI DEBAT EL DECRET DE L'OBSERVATORI DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Durant la reunió es va explicar el sentit i context en què es crea l’Observatori de la Igualtat de Gènere. En aquest sentit, per començar es va parlar de possibles modificacions de diversos articles del decret, començant per aspectes de nomenclatura, com ara substituir “violència masclista” per “violències masclistes”. Una de les aportacions que va generar més quòrum va ser el fet d’introduir una esmena que digués que l’Observatori “ha de vetllar perquè les dades produïdes pels diferents departaments de la Generalitat incorporin la perspectiva de gènere”, que l’Institut Català d’Estadística assegurés que hi ha mostres suficients a l’hora d’analitzar la població segons perspectiva de gènere i que les dades fossin més accessibles a la ciutadania.

Durant la trobada es va parlar d’aspectes organitzatius i de funcionament, si bé a hores d’ara encara estan en procés de ser definits pel reglament del futur Observatori. Finalment, també es va comentar la necessitat que hi haguessin més associacions que participessin en la constitució de l’Observatori de la Igualtat de Gènere. En tot cas, aquelles que hi estiguin interessades encara poden fer les seves aportacions, atès que el període d’informació pública del projecte de decret encara està en actiu. Les aportacions que es van esmentar a la reunió seran enviades a la Junta per fixar el posicionament definitiu del Col·legi.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web