ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XVI JORNADES DE DIPLOMÀCIA PÚBLICA DE LA FOCIR

Sota el lema “La diplomàcia de la Catalunya Estat: nous horitzons” Els dies 2 i 3 de març (de 18 a 20 h i de 9 a 13 h) l’Institut d'Estudis Catalansacull una nova edició de les Jornades de Diplomàcia Pública de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).
XVI JORNADES DE DIPLOMÀCIA PÚBLICA DE LA FOCIR

En el transcurs de les jornades s’avaluarà quin ha estat el procés de diferents territoris que han esdevingut Estat a l'hora d'organitzar la seva diplomàcia. També es posaran sobre la taula els reptes que té al davant la diplomàcia pública catalana en la construcció de la Catalunya Estat.

Obrirà l’acte la secretària d’Afers Exteriors i de la UE de la Generalitat de Catalunya, Maria Badia, i el conclourà el diputat delegat de Presidència de la Diputació de Barcelona, Jaume Ciurana. Entre els ponents trobem a especialistes com ara Daniel Turp, president de l’Institut  d’Investigació sobre la Lliure Determinació dels Pobles i la Independència Nacional (IRAI), Anna Stanič, directora i fundadora de E&A Law, Jordi Sellarés, professor associat de Dret Internacional Públic a la UB i a la Facultat de Dret  d’ESADE, Marta Ter, investigadora de l’Observatori Eurasia, Nicola McEwen, professora de Ciències Polítiques de la Universitat d’Edimburg, Josep Sort, professor associat de Ciència Política de la Universitat de Barcelona, i Albert Royo, secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat)

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web