ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ACTE COMMEMORATIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Dimecres 8 de març a les 18h al Col·legi de Periodistes de Catalunya L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i altres col·legis professionals, organitza un acte per commemorar el dia internacional de les dones.
ACTE COMMEMORATIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

L’acte vol ser un reclam per reivindicar el rol de les dones en la nostra societat. Està previst que hi intervinguin, entre d’altres, Núria de Gispert, Sara Moreno, Núria Ribó, Marina Subirats, Mònica Terribas i Maria Assumpció Vilà, que llegiran uns textos breus en defensa del paper social de les dones al llarg de la història. 

L’acte, que tindrà una hora de durada, finalitzarà amb la lectura del manifest “Dones i professió” a càrrec de Maria Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, i Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Cal confirmar l’assistència ja que l’aforament és limitat.

Us hi podeu inscriure des d'aquest enllaç

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web