ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL DIRECTOR DEL COL·LEGI, ANTONI BIARNÉS, VA OFERIR LA CONFERÈNCIA “LA SOCIETAT DEL 2050”

Un públic nombrós va omplir la sala d'actes de la casa Golferichs el passat dimarts 28 de febrer La conferència forma part del cicle “Societat Contemporània: el món al 2050”, organitzat a la Casa Golferichs amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
EL DIRECTOR DEL COL·LEGI, ANTONI BIARNÉS, VA OFERIR LA CONFERÈNCIA “LA SOCIETAT DEL 2050”

Durant la conferència Antoni Biarnés, director del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, va parlar de les estructures socials i dels models d’interacció d’avui en dia, que disten molt dels models de la societat de fa cinquanta anys. Va explicar que cada etapa històrica té unes particularitats específiques i que l’any 2050, sense cap mena de dubte, la societat tindrà unes característiques diferents de les de l'actualitat.

Basant-se en l’evolució que han pres les societats i de les tendències més generalitzades, va fer una previsió de com serà la societat de l’any 2050. Es va centrar en alguns aspectes concrets, com ara les religions, el paper de les dones o les desigualtats socials. L'acte va acabar amb una roda de preguntes per part del públic, que es va mostrar molt interessat per saber el futur que li espera al planeta. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web