ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

BUSQUEM PERSONA AMB EXPERIÈNCIA EN TEMES DE COMERÇ URBÀ PER A COL·LABORAR EN UN PROJECTE

Tots els interessats podeu contactar amb nosaltres a través del correu del Col·legi Des del Col·legi estem buscant un politòleg/a o sociòleg/a amb coneixements i experiència professional en l’àmbit del comerç urbà (preferiblement en aspectes com la promoció del comerç o l’anàlisi de la realitat comercial) o del desenvolupament econòmic local, per a col·laborar en un projecte de recerca aplicada al voltant d’aquest sector.
BUSQUEM PERSONA AMB EXPERIÈNCIA EN TEMES DE COMERÇ URBÀ PER A COL·LABORAR EN UN PROJECTE

Addicionalment, es valorarà posseir competències en explotació estadística de dades, urbanisme comercial o quadres de comandament,  així com els coneixements que es puguin tenir en cartografia o eines SIG (Sistemes d'Informació Geogràfica). El projecte no requereix dedicació completa ni la subjecció a dates i horaris regulars, existint la possibilitat de dur-lo a terme de forma no presencial, en base a un contracte de serveis. La col·laboració és inicialment per a un quatrimestre, amb la possibilitat d’allargar-la durant tot un any, i es retribuirà d’acord amb els mèrits que s’acreditin i les aportacions que se sigui capaç de fer.
 
Si hi esteu interessats/des, envieu un correu a secretaria@colpis.cat amb el vostre CV i una breu presentació, fent constar al camp assumpte la menció “crida comerç”.      

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web