ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SOPAR-DEBAT "EL SISTEMA DE PARTITS CATALÀ" AMB JOAN B. CULLA

Dilluns 27 de març a les 21h El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Associació Catalana de Professionals organitzen un sopar-debat amb Joan B. Culla, que recentment ha publicat el llibre “El tsunami”. Durant el debat, que duu per títol “El sistema de partits català”, s’aprofundirà sobre l’arquitectura i l’aritmètica que sosté la política parlamentària catalana dels últims anys.
SOPAR-DEBAT

L’aparició de partits independentistes, el desgast del règim del 1978, l’impacte de la crisi econòmica global, la desorientació de la socialdemocràcia clàssica, la irrupció de la nova política... Són alguns dels factors que han modificat el sistema de partits català que tots coneixíem. El sopar-debat serà una bona oportunitat per sentir de primera mà l’opinió d’un dels experts més reconeguts en política catalana. Joan B. Culla és professor d’història contemporània a les facultats de Comunicació i de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, és autor de diverses obres relacionades amb els partits polítics catalans i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació.
 
El sopar-debat tindrà lloc a l’Hotel Catalònia Passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 644) el proper dilluns 27 de març a les 21h. Tots aquells que estigueu interessats a assistir-hi cal que us inscriviu en el següent formulari. El preu pels col·legiats és de 21 euros (i de 25 euros pels no col·legiats).

Data límit per inscriure's al sopar-debat: dimecres 22 de març.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web