ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

RAMBLA SEGLE XXI. REDACCIÓ D’ESTRATÈGIES D’ACTUACIÓ I PROJECTE D’URBANITZACIÓ DE LA RAMBLA DE BARCELONA

Sessió informativa divendres 17 de març a les 17h L’Ajuntament de Barcelona ha obert una licitació pública relativa a la redacció d'estratègies d'actuació i projecte d'urbanització de La Rambla de Barcelona.
RAMBLA SEGLE XXI. REDACCIÓ D’ESTRATÈGIES D’ACTUACIÓ I PROJECTE D’URBANITZACIÓ DE LA RAMBLA DE BARCELONA

La convocatòria està oberta a tot tipus de professionals, entre els quals sociòlegs/gues o politòleg/gues. Tots aquells que estiguin interessats a presentar un projecte d’aquestes característiques per millorar l’eix central del barri de Ciutat Vella, poden presentar la seva candidatura a la pàgina web de contractació pública de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de propostes conclou el divendres 28 d’abril.

D’altra banda, per tal d’oferir tota la informació disponible als interessats, s’ha organitzat una sessió informativa al Museu Marítim de Barcelona (Avinguda de les Drassanes s/n) el divendres 17 de març a les 17h. L’acte tindrà dues parts: la primera, sobre els continguts i requeriments del concurs, i la segona, en què s’establirà un diàleg amb els representants veïnals, que exposaran la seva visió sobre la Rambla i les actuacions que consideren prioritàries. Qui desitgi assistir a aquesta sessió informativa cal que confirmi l’assistència.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web