ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS POLÍTIQUES PÚBLIQUES I INNOVACIÓ SOCIAL

ÚLTIMES PLACES! Els poders públics dels Estats democràtics actuals a revisió. Quins sectors, continguts i procediments d’actuació tenen els esmentats poders públics pel que fa als vells i nous problemes de caràcter col·lectiu en un moment de canvi d'època?
CURS POLÍTIQUES PÚBLIQUES I INNOVACIÓ SOCIAL

Durant el curs explorarem les dinàmiques entre societat, mercat i Estat, i ens centrarem en escenaris més propers, fent ús de les experiències de l’IGOP en el camp de la recerca. El curs consta de cinc sessions sobre polítiques urbanes, acció comunitària, innovació socioeconòmica, relacions de poder i innovació social. Els professors que impartiran el curs són: Joan Subirats, Nicolás Barbieri, Mayo Fuster, Ernesto Morales i Marc Parès.

Dirigit a tècnics i/o professionals experts en polítiques públiques o en innovació social (però també a qualsevol persona interessada en el tema), el curs ha estat organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB (IGOP) i forma part de la programació del segon trimestre del Colpis. Tindrà lloc els dimarts de 17.00 a 20.00 entre el 25 d’abril i el 23 de maig.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web