ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONCLOU EL CICLE DE CONFERÈNCIES “SOCIETAT CONTEMPORÀNIA: EL MÓN AL 2050”

El dimarts 14 de març es va celebrar la darrera conferència, que duia per títol “La vida quotidiana al 2050” Organitzat a la Casa Golferichs amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el cicle de quatre conferències va engegar el passat 7 de febrer amb la conferència “El futur de la democràcia: llibertat vs seguretat”. En dates posteriors es van dur a terme les altres tres: “Qui manarà al món al 2050?”, “La societat al 2050” i “La vida quotidiana al 2050”.
CONCLOU EL CICLE DE CONFERÈNCIES “SOCIETAT CONTEMPORÀNIA: EL MÓN AL 2050”


Pel que fa a l’última conferència, es va parlar de com canviaria el nostre dia a dia en un futur proper, quines serien les relacions a la llar, els hàbits d’oci, així com les expectatives de salut de la població. La conferència va anar a càrrec de Román Castro, politòleg, sociòleg, doctor en ciències polítiques (UAB) i professor acreditat amb una extensa experiència docent en diferents universitats. L’acte va finalitzar amb una roda de preguntes i amb l’agraïment a tots els assistents per part del conferenciant.  

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web